Son Mieux Beeld © ANP

Nieuwe namen toegevoegd aan line-up Noorderslag

15 november 2022 12:50

Muziekfestival Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft dinsdag weer een groot aantal nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor de komende editie in januari. Onder anderen Personal Trainer, Katie Koss, sor en Son Mieux maken hun opwachting op Noorderslag, het binnenlandse gedeelte van het festival.

In totaal voegde ESNS 139 namen toe aan de line-up voor 2023. Daarmee staat het aantal bevestigde acts voor het showcasefestival nu op 240. In de komende weken worden nog meer namen bekendgemaakt. De komende editie vindt van 18 tot en met 21 januari plaats in Groningen. De honderden Europese artiesten zijn verspreid door de stad te zien, waarbij de nadruk ligt op nieuw talent.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Son Mieux staat eind volgend jaar in AFAS Live

De organisatie maakte ook bekend dat er voor de eerste keer op twee avonden een nachtprogramma wordt georganiseerd. Op vrijdag en zaterdag na afloop van Eurosonic en Noorderslag verhuist het festival naar een aantal locaties in de stad voor een nachtprogramma waarin opkomende elektronische artiesten het podium krijgen. De kaartverkoop voor ESNS is al van start gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

S10 weer van de partij op Eurosonic Noorderslag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!