Waylon Beeld © ANP

Waylon terug in Ahoy met zijn Top 1000-show

15 november 2022 17:45

Waylon (42) treedt volgend jaar opnieuw op in Rotterdam Ahoy. In december 2023 staat voorlopig één concert gepland van zijn Top 1000-show, waarin hij bekende en minder bekende wereldhits speelt. De kaartverkoop begint woensdag.

"Dat maakt het natuurlijk extra speciaal dat wij dit volgend jaar gewoon weer mogen doen!"

De zanger gaf afgelopen week nog twee shows van het inmiddels jaarlijks terugkerende evenement in Rotterdam. Deze vijfde editie stond eigenlijk al voor 2020 gepland maar werd vanwege corona uitgesteld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De BLVD Podcast #4: de gelijkenis tussen Waylon en Marco en het verschil tussen Chatilla en Francis

"Ik ben zo blij dat ik deze jubileumeditie weer heb kunnen doen en dat uitstel geen afstel is geworden", zegt Waylon. "Voor mij én mijn band was het echt fantastisch om weer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy te staan en te zien hoe erg de mensen weer genieten van ‘weer mogen’. En dat maakt het natuurlijk extra speciaal dat wij dit volgend jaar gewoon weer mogen doen!"

Waylon heeft een behoorlijk pittige zomer achter de rug. Hij bedroog zijn destijds zwangere vriendin Bibi en doet sindsdien steeds een boekje over zijn misstap. In onderstaande video zie je er meer over.

Waylon is ervan overtuigd dat hij en Bibi uit relatiecrisis komen: 'Liefde groter dan haat'

02:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!