Dj Hardwell Beeld © ANP

Hardwell bij comeback in Amsterdam Ziggo Dome: 'Jullie zijn prachtig'

3 december 2022 23:32

Hardwell (34) heeft zaterdagavond voor het eerst in jaren weer op een Nederlands podium gestaan. De dj, die de afgelopen jaren een sabbatical nam, gaf een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. "Jullie zijn prachtig", schreeuwde hij naar het publiek, zo is te zien op een video die de concerthal deelt op Twitter.

"Dat is misschien heel raar om te begrijpen maar Amsterdam is altijd de show waar ik extra zenuwachtig voor ben"

"Ik heb een makkelijke vraag voor jullie: wie is er klaar om te feesten", vroeg Hardwell ook aan de fans. Het publiek joelde bevestigend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hardwell 'extra zenuwachtig' voor eerste Nederlandse show sinds sabbatical

De dj deed de Ziggo Dome aan met zijn al eerder begonnen Rebels Never Die-tour. Hoewel Hardwell al wel weer op het podium heeft gestaan sinds zijn rustpauze, vond hij zijn eerste Nederlandse optreden extra spannend. "Dat is misschien heel raar om te begrijpen maar Amsterdam is altijd de show waar ik extra zenuwachtig voor ben omdat er allemaal familie en vrienden komen kijken", zei hij voorafgaand tegen het ANP.

Hardwell weer back on track na pauze: 'Persoonlijkste album ooit'

01:20
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hardwell heeft na langdurige break 'meer energie dan ooit'

De dj nam in 2018 voor onbepaalde tijd een pauze omdat hij ten onder dreigde te gaan aan de hoge werkdruk. Afgelopen voorjaar kondigde hij zijn comeback aan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!