Mart Hoogkamer Beeld © ANP

Fans verkopen massaal kaartjes voor Muziekfeest wegens WK-kwartfinal

5 december 2022 23:33

Honderden mensen willen af van hun kaartjes voor het Muziekfeest van het Jaar, dat vrijdagavond in de Ziggo Dome plaatsvindt. Op verkoopsite Ticketswap, waar particulieren kaartjes legaal kunnen doorverkopen, werden maandag bijna vierhonderd tickets voor het event met Mart Hoogkamer, Lee Towers en de Alpenzusjes aangeboden.

"De hele dag al loopt de inbox vol met de vraag of er schermen worden neergezet"

Het muziekfestijn vindt plaats op het moment dat Oranje op het WK in Qatar de kwartfinale tegen Argentinië speelt. Organisator 8Ball Music spreekt in De Telegraaf van 'een ongelukkige samenloop van omstandigheden'. "De hele dag al loopt de inbox vol met de vraag of er schermen worden neergezet."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Mart Hoogkamer volgt advies vriendin op: 'Boot gekocht'

Maar dit is geen optie, wat betreft 8Ball Music. "Om te beginnen is dat niet leuk voor de artiesten en daarnaast wordt de show uitgezonden tijdens oud en nieuw. Dan zou je op oudejaarsavond oranje schermen op tv zien", zegt de woordvoerder in De Telegraaf.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Mart Hoogkamer blikt terug op Holland’s Got Talent-trauma: ‘Was teleurgesteld’

Mart Hoogkamer kampt met stemproblemen bij première theatertour

02:36

Veel bezoekers hebben de kaarten al bijna twee jaar in het bezit. De editie van 2021 ging niet door, omdat Nederland toen in een lockdown zat vanwege een coronapiek. De tickets bleven geldig voor de editie van 2022. Het evenement stelt muziek van eigen bodem centraal. De artiesten spelen met een groot symfonieorkest.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!