Dolly Dots Beeld © ANP

Dolly Dots nemen definitief afscheid tijdens laatste concert

14 december 2022 23:25

Angela Groothuizen (63), Angéla Kramers (62), Esther Oosterbeek (63), Patty Zomer (61) en Anita Heilker (62), ook wel bekend als de Dolly Dots, hebben woensdagavond hun laatste concert ooit gegeven in de Ziggo Dome.

"Wij zouden willen dat deze geweldige show van De Dolly Dots in de Ziggo Dome nooit stopt"

"De Dolly Dots showen hun dance moves en het publiek doet mee", schrijft de Ziggo Dome bij verschillende video's van het concert op Twitter. "Wij zouden willen dat deze geweldige show van De Dolly Dots in de Ziggo Dome nooit stopt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen pakt rol in nieuwe dramaserie

Het concert is onderdeel van een grote reünietour. De reeks zou eerst in 2020 plaatsvinden maar moet worden gecanceld vanwege corona. De afgelopen jaren komen de vrouwen drie keer bij elkaar voor een reünie. In 2016 staan ze voor het laatst samen op het podium voor een gastoptreden bij De Toppers in de Johan Cruijff ArenA. Aanvankelijk telt de Dolly Dots zes leden, maar Ria Brieffies komt in 2009 te overlijden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen kreeg tijdens Dolly Dots 250 brieven per dag

De Dolly Dots waren tussen 1979 en 1988 erg geliefd in binnen- en buitenland. De groep scoorde meer dan 25 top 40-hits met nummers als 'Love me just a little bit more', 'Radio' en 'Hela-di-ladi-lo'.

Dolly Dots eindelijk weer terug op de bühne

01:52
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dolly Dots in aanloop naar afscheidsconcert gevolgd voor documentaire

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!