Sarita Lorena Beeld © ANP Foto

Sarita Lorena cancelt tournee: 'Mentale gezondheid prioriteit'

6 januari 2023 13:41

Sarita Lorena (25) laat via Instagram weten haar tournee te cancelen. Ze moet prioriteit geven aan haar mentale en lichamelijke gezondheid, deelt ze via haar Instagram Stories.

"December heeft me geconfronteerd en laten zien dat het nodig is om tijd te nemen als het niet goed gaat"

De zangeres schrijft in het bericht normaal gesproken niet iemand te zijn die haar social media gebruikt om zware onderwerpen aan te snijden, maar volgens Sarita is het 'tijd voor een serieus gesprek'. Hoewel het met pijn in haar hart is en ze gemengde gevoelens heeft, kan het volgens Sarita zo niet langer. Daarom heeft de 25-jarige besloten haar aankomende tournee te cancelen. 'December heeft me geconfronteerd en laten zien dat het nodig is om tijd te nemen als het niet goed gaat en dat jezelf forceren niet goed uitpakt', aldus de zangeres die hoge ogen gooit tijdens Beste Zangers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grensoverschrijdend gedrag Sarita Lorena helaas ook niet onbekend

Sarita doelt op het overlijden van haar vriend, dj en producer Siki Martina. In juli wordt hij doodgeschoten bij een metrostation in Rotterdam.

Sarita sluit het bericht af met een iets leukere mededeling: er komt nieuwe muziek aan. Ook wil ze iedereen bedanken voor alle lieve berichten. 'Ik probeer ze persoonlijk te beantwoorden.'

Sarita Lorena doet voor het eerst haar verhaal: 'Blijft moeilijk'

02:36
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarita Lorena uit Beste Zangers leerde beter Nederlands door K3-liedjes