Mart steekt hit Bassie & Adriaan in nieuw jasje: 'Mijn jeugdhelden'

02:44

Mart Hoogkamer zet Bassie & Adriaan-tattoo op kont bij nummer 1-hit

27 januari 2023 17:50

Mart Hoogkamer (24) laat een nieuwe tatoeage op zijn lichaam zetten als zijn nieuwe single 'In Spanje', een cover van het lied 'De Spaanse Zon' van Bassie & Adriaan, een nummer 1-hit wordt. De zanger belooft vrijdag in de uitzending van de Top 40 op Qmusic dat hij dan het Bassie & Adriaan-logo op zijn linkerbil laat vereeuwigen.

"Ik heb nog maar één plekje vrij: m'n kont"

Presentator Menno Barreveld vraagt naar de plannen van Mart, aangezien de zanger in 2021 een tattoo van het Top 40-logo op zijn enkel laat zetten nadat 'Ik Ga Zwemmen' een hit wordt. "Dan zet ik een heel groot nummer 1-logo op de linkerkant van m'n kont", oppert de zanger eerst. "Ja, ik weet het ook niet. Ik heb nog maar één plekje vrij: m'n kont."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer moet wéér optreden cancelen om stemproblemen

De radio-dj stelt daarna voor om voor een Bassie & Adriaan-tattoo te gaan. Mart reageert direct enthousiast. "Die weddenschap staat!", lacht hij. Overigens denkt hij niet dat hij het succes van 'Ik Ga Zwemmen' ooit nog zal overtreffen. "Dat is niet echt haalbaar", zo stelt hij.

Voorlopig hoeft Mart ook nog geen afspraak te maken bij de tattooshop. 'In Spanje' komt deze week op 38 binnen in de Top 40.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer onthult tatoeage te hebben op zijn 'onderkantje'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!