Beeld © ANP

René le Blanc wil Duits publiek veroveren

30 januari 2023 07:50

René le Blanc (54) gaat een poging doen om het Duitse publiek te veroveren. De volkszanger wil dit jaar namelijk een Duitse versie van zijn hit 'If I Tell You' opnemen, vertelt hij in 'De Telegraaf'.

"Als ik het niet probeer, weet ik zéker dat ik geen succes heb"

René had al eerder plannen om naar Duitsland te gaan maar hij werd naar eigen zeggen tegengehouden door zijn platenlabel, waar hij inmiddels afscheid van heeft genomen. "Weet je wat het is? Als ik het niet probeer, weet ik zéker dat ik geen succes heb. Dan zal ik altijd blijven denken: wat als ik het wél had gedaan?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René le Blanc 'klust bij' als piloot: 'Op pantoffels naar Curaçao'

Volgens René, die zijn bekendheid dankt aan zijn deelname aan het SBS6-programma Ik Geloof In Mij, wilde zijn label dat de zanger Nederlandstalige muziek ging maken, maar dat zag hij niet zitten. Het zorgde ervoor dat de zanger een tijdje niet lekker in zijn vel zat. "De neuzen stonden niet allemaal de juiste kant op. Ik was bang mijn positie in de markt te verliezen", aldus René. "Uiteindelijk zijn we als goede vrienden uit elkaar gegaan. Gelukkig ligt dit nu achter mij en gaat alles weer goed."

René le Blanc zei last minute Expeditie Robinson af: 'RTL vond het niet leuk'

00:41
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René le Blanc zakt voor praktijkexamen door spookrijden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!