Krezip videoclip 'In The Water' Beeld © YouTube-kanaal Krezip

Krezip-zangeres Jacqueline Govaert 'kerngezond' na duik in poepvijver

2 februari 2023 16:28

Krezip-zangeres Jacqueline Govaert (40) springt voor de opnames van haar nieuwe nummer 'In The Water' in het plaatselijke hondenvijvertje van onze eigen Luuk Ikink (40). Die kan zijn ogen niet geloven als hij de beelden ziet. In een nieuwe aflevering van 'De BLVD Podcast' vertelt Jacqueline zélf het verhaal achter haar (on)frisse duik.

"Ik kon gewoon goed naar de bodem kijken"

De BLVD Podcast #13: Binnen loeren bij RTL-collega’s en Jacqueline Govaert geeft gezondheidsupdate na duik in poepvijver

33:08

Afgelopen week brengt Krezip het nummer 'In The Water' uit, inclusief bijpassende videoclip. Om de track aan te jagen deelt Jacqueline voorafgaand aan de lancering wat beelden op haar Instagram. Hierop is te zien hoe de Krezip-ster languit in een vijver valt. Onze eigen Luuk ziet deze en heeft al snel door dat de opnames vlakbij zijn huis hebben plaatsgevonden. Alleen plonst de zangeres niet zomaar in een vijver, maar in een hondenvijver...

"Toen zag ik ineens dat dat het vijvertje is waar ik altijd mijn hond ga uitlaten. En ik ben niet de enige, heel Baarn en Soest komt daar zijn hond uitlaten", lacht Luuk. De plek behoorde eerder tot de tuinen van Paleis Soestdijk, maar is inmiddels voor iedereen toegankelijk. "Alleen ze weten niet zo goed wat ze met de vijver aanmoeten en toen hebben ze op een gegeven moment gezegd, jaren geleden, dan maken we er een hondenvijver van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Krezip kondigt nieuw studioalbum genaamd Any Day Now aan

Volgens Luuk is de omgeving 'een enorme teringzooi', moet je laarzen aan en ligt er overal poep. "Nou, dat vond ik dus wel meevallen", vertelt Jacqueline, die ondanks de duik ‘kerngezond’ is, zelf in De BLVD Podcast aan de telefoon.

Volgens de zangeres zijn er niet heel veel plekken waar ze de videoclip kunnen schieten, omdat ze graag een drone willen gebruiken - en dat mag niet overal. "De regisseur komt daar vandaan en die kwam met dit bos. Die wist: vroeger was dit een heel smoezelig vijvertje - het was wel zijn bedoeling dat ik erin zou vallen - dus hij was positief verrast toen 'ie het vijvertje zag toen wij er kwamen. Dat het wel een stuk opgeknapt was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Krezip: 'Het is heel tof dat we weer iets kunnen doen'

Jacqueline vertelt vervolgens lachend dat de ze opnames wel een paar keer stil hebben moeten leggen omdat er telkens honden in de vijver springen. "Dan stond ik al klaar om te vallen", legt ze uit. "En dat was heel spannend, want dat moest in één keer goed. (…) Dus het was wel eventjes anders dan ik had gedacht."

Het vijvertje is volgens de zangeres tot haar grote verbazing 'best fris'. "Ik kon gewoon goed naar de bodem kijken", vervolgt ze. "Dus het viel best wel mee. Maar er zwemmen zeker honden in. Maar ik heb zelf ook twee honden, dus ik vind dat niet zo vies."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans lyrisch over duet Krezip en Danny Vera: 'Samen magisch'

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify, Apple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!