Liam Gallagher Beeld © ANP

Liam Gallagher kiest tóch voor heupoperatie: 'Alles ging goed'

5 februari 2023 13:19

Liam Gallagher (50) heeft toch een heupoperatie ondergaan, al is hij er eerder fel tegen. De zanger, die in 2019 bekendmaakt dat hij artritis heeft, vertelt er zondag over op Twitter.

"Ik heb vorige week mijn heupoperatie gehad en alles ging goed"

'Ik heb vorige week mijn heupoperatie gehad en alles ging goed. Respect voor alle dokters en zusters die voor me gezorgd hebben', schrijft de Brit.

Een bezorgde fan vraagt Liam of de operatie zijn moves niet heeft aangetast. 'Ik laat mijn fysiotherapeut oude video's van mijn loopje bekijken, zodat we niks missen', antwoordt de zanger. 'Riverdance, ik kom eraan', grapt hij verwijzend naar de Ierse traditionele stepdance die gekenmerkt wordt door snelle bewegingen van de benen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liam Gallagher wil reünie Oasis: 'Hadden niet uit elkaar moeten gaan'

Eerder zegt de artiest nog dat hij liever in een rolstoel wordt rondgereden door zijn verloofde Debbie Gwyther, dan dat hij onder het mes gaat. Hij maakt hier de vergelijking met de typetjes Lou en Andy uit de komedieserie Little Britain. Andy laat zich maar wat graag in een rolstoel rondrijden door zijn vriend Lou, terwijl hij eigenlijk zelf prima kan lopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liam Gallagher stelt award beschikbaar voor veiling goede doel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!