Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles onderbreekt optreden voor typisch Australisch gebruik

21 februari 2023 08:07

's Lands wijs, 's lands eer moet Harry Styles (29) gedacht hebben bij zijn optreden in Australië maandagavond. De Britse zanger trad op in Perth en volgde daar een Australisch gebruik, de zogenoemde shoey. Hierbij is het de bedoeling dat iemand zijn schoen volgooit met drinken en dat dan vervolgens uit het schoeisel opdrinkt.

"Ik ga het hier nog lang met mijn therapeut over hebben. Heel lang"

De zanger werd door het publiek uitgedaagd nadat een fan genaamd Scott het voorbeeld had gegeven. Na lang twijfelen ging Harry overstag, is te zien op een video op Twitter. "Dit is een van de meest ranzige gewoontes die ik ooit heb gezien", zei de Brit vlak voor het leegdrinken van zijn volgegooide schoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles sleept vier BRIT Awards in de wacht

Onder luid gejuich van het publiek nam de zanger vervolgens een flinke teug en trok hij vervolgens zijn schoen weer aan. "Ik voel me een heel ander persoon", reageerde hij. "Ik schaam me voor mezelf, het voelt zo persoonlijk. Wat een intiem moment om dat met zoveel mensen te delen. Het is prima als Scott het doet... Ik ga het hier nog lang met mijn therapeut over hebben. Heel lang."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Dua Lipa en Harry Styles hardst werkende Britse muzikanten'