Mia Nicolai en Dion Cooper Beeld © ANP

Nederlandse songfestivalinzending zakt bij bookmakers na bekendmaking song

2 maart 2023 08:04

Mia Nicolai (26) en Dion Cooper (29) zijn sinds de presentatie van hun songfestivallied 'Burning Daylight' iets gezakt bij de bookmakers. Waar het duo voor de lancering van het lied nog op plek 9 stond, is dat de ochtend erna op plek 11.

De grootste kanshebber voor de winst van het Eurovisiesongfestival blijft volgens de bookmakers met stip Zweden (31 procent). Daarna volgen Oekraïne (15 procent), Finland (13 procent) en het Verenigd Koninkrijk (5 procent). Nederland maakt volgens de bookmakers tot nu toe zo'n 2 procent kans om te winnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Met dit nummer willen Mia en Dion douze points halen op het songfestival

Het duo doet in mei namens Nederland met een ballad mee aan het Eurovisiesongfestival in Liverpool. 'Burning Daylight' gaat over 'vallen, fouten maken en dan weer opstaan', vertelt Dion in een minidocumentaire over het ontstaan van het nummer. Het nummer is mede geschreven door songfestivalwinnaar Duncan Laurence en diens verloofde Jordan Garfield. Het 67e songfestival is van 9 tot 13 mei. Mia en Dion strijden in de eerste halve finale om een van de tien finaleplekken.

Aran Bade reageert op Songfestival-nummer Mia en Dion: ‘Beetje ingewikkeld'

09:31
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Songfestivalzangers Mia Nicolai en Dion Cooper zien toekomst als soloartiesten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!