Mia Nicolai en Dion Cooper Beeld © ANP

Songfestivalduo Mia en Dion opnieuw iets gedaald bij bookmakers

3 maart 2023 12:35

Mia Nicolai (26) en Dion Cooper (29) zijn opnieuw iets gezakt bij de bookmakers. Twee dagen na de presentatie van hun songfestivalnummer 'Burning Daylight' staat het duo vrijdag op plek 15. Donderdag was dat nog plek 11. Nederland maakt volgens de bookmakers nu zo'n 1 procent kans om te winnen.

Opvallend is dat momenteel Armenië, Zwitserland en Georgië allemaal hoger staan bij de bookmakers, terwijl van die landen nog geen liedje bekend is. Ook Servië (14) staat hoger, terwijl dat land ook nog geen artiest heeft aangekondigd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Songfestivalzangers Mia Nicolai en Dion Cooper zien toekomst als soloartiesten

De Finse inzending Käärijä is sinds donderdag een plekje gestegen. Het nummer 'Cha Cha Cha' staat nu met een winkans van 15 procent op de tweede plek. Daarna volgt Oekraïne (14 procent). Op iets grotere afstand volgt het Verenigd Koninkrijk (5 procent), hoewel het organiserende land nog geen kandidaat of lied heeft gepresenteerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mia Nicolai en Dion Cooper presenteren songfestivalinzending

Zweden wordt door de bookmakers nog altijd gezien als de grootste kanshebber voor de winst. Hoewel er nog geen artiest of nummer bekend is voor Zweden, heeft het land een winkans van 31 procent. Wel wordt door velen aangenomen dat het opnieuw zangeres Loreen wordt die namens Zweden meedoet in Liverpool. Zij won in 2012 al met het nummer 'Euphoria', een van de grootste songfestivalhits.

Mia Nicolai en Dion Cooper lyrisch over eigen songfestivalliedje

03:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!