Beeld © ANP

Claude wil baantje in restaurant nog niet opgeven ondanks succes

1 april 2023 09:28

Claude Kiambe (19) wil ondanks zijn pas verworven sterrenstatus zijn oude leven nog niet achter zich laten. De zanger heeft wel zijn studie op pauze gezet maar werkt nog steeds in een restaurant in Enkhuizen, zo vertelt hij in een interview met het 'AD'.

"Het is een superfijne omgeving, het werk voelt niet als een verplichting"

"Het is echt wel lastiger te combineren, maar vorige week nog heb ik er twee dagen achter elkaar gewerkt", vertelt Claude. "Ik wil dat graag blijven doen, omdat ik leuke collega's heb en een leuke baas. Het is een superfijne omgeving, het werk voelt niet als een verplichting."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Claude: 'Absurd dat miljoenen mensen mijn muziek beluisteren'

Claude scoorde in december een nummer 1-hit met zijn debuutsingle 'Ladada' (Mon Dernier Mot). Hij noemt het 'absurd' wat er allemaal gebeurt. "De afgelopen vier maanden waren een spoedcursus in alles. Ik moest op zoek naar een boekingskantoor, een management, had studiosessies en moest een videoclip opnemen terwijl nog allerlei mensen iets van me willen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flemming, StukTV en Claude genomineerd voor NPO Zapp Award

Deze maand speelt hij in het voorprogramma van Stromae in de Ziggo Dome. "Ja, daar kan ik best nerveus van worden, soms denk ik: ga ik dit echt doen? Maar eigenlijk heb ik er toch vooral veel zin in."

Claude treedt op in voorprogramma Stromae: 'Echt absurd'

02:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!