Mia Nicolai en Dion Cooper Beeld © ANP

Mia en Dion stijgen ondanks valse noten bij bookmakers

11 april 2023 10:14

Het songfestivalduo Mia Nicolai (27) en Dion Cooper (29) is ondanks een niet vlekkeloos verlopen optreden sinds maandagavond met twee plekken gestegen bij de bookmakers. De twee maakten afgelopen weekeinde hun livedebuut op het podium, maar dat verliep niet geheel vlekkeloos. Veel kijkers vonden de twee niet zuiver zingen.

"Het is jammer, maar wij hebben en houden alle vertrouwen in Mia en Dion"

Het duo staat dinsdag bij de bookmakers op plek 14, waar dat een dag eerder nog plek 16 was. Volgens de voorspellingen maken de twee weinig kans om te winnen: zo'n 1 procent. De grootste kanshebber zou de Zweedse Loreen zijn met haar nummer 'Tattoo'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mia en Dion voelen nu al band met andere songfestivalkandidaten

Valse start voor Mia Nicolai en Dion Cooper: 'Houd mijn hart vast'

03:59

Mia en Dion zongen afgelopen weekend voor het eerst hun nummer 'Burning Daylight' tijdens een songfestivalpreparty in Madrid. AVROTROS liet weten alle vertrouwen in de Nederlandse songfestivaldeelnemers te houden. "Het gaat hier om een preparty die bedoeld is voor fans. En techniek stond hier niet heel hoog in het vaandel", aldus de woordvoerder uit. Er waren onder meer problemen met de zogeheten in-ears, de oordopjes die artiesten op het podium dragen. "Het is jammer, maar wij hebben en houden alle vertrouwen in Mia en Dion."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joan Franka had het zwaar tijdens en na songfestival: 'Heel erg eenzaam'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!