Boef Beeld © ANP

Boef grote winnaar FunX Music Awards

25 mei 2023 23:00

Boef (30) heeft donderdagavond de meeste FunX Music Awards in de wacht gesleept. De rapper neemt tijdens de uitreiking in AFAS Live in Amsterdam vier beeldjes in ontvangst.

Boef wint de prijs voor beste mannelijke artiest, beste social media, beste mc en krijgt samen met Christian D en $hirak de award voor beste samenwerking voor het nummer 'Probleem'. Ook Broederliefde wint meerdere FunX Music Awards. Het hiphopcollectief wordt gekroond tot beste groep en wint de beeldjes voor beste nummer ('Stunten)' en album ('Strandje Aan De Maas').

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Broederliefde geeft meteen plankgas als het gaat om optredens

Yade Lauren, vorig jaar met drie prijzen nog de grote winnaar, gaat afgelopen donderdagavond met een beeldje naar huis. De zangeres krijgt van luisteraars van radiozender NPO FunX de meeste stemmen in de categorie beste vrouwelijke artiest. Andere winnaars zijn onder anderen KATNUF, Zoë Tauran en Trobi.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Zoë Tauran in voorprogramma Coldplay: 'Superdankbaar'

De FunX Music Awards werden donderdag voor de tiende keer uitgereikt. Naast grote winnaar Boef traden ook onder anderen Ronnie Flex, Bokoesam, Zoë Tauran en KATNUF op.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!