Boef Beeld © ANP

'Geert Wilders' duikt op in grootste show van Boef tot nu toe

28 mei 2023 01:35

Boef (30) stond zaterdag twee keer op het podium van de AFAS Live in Amsterdam, zijn grootste shows tot nu toe. Ook PVV-leider Geert Wilders (59) speelt een rol in zijn show, zo is te zien op beelden die de artiest deelt op zijn Instagram Stories.

"Laat ik jullie allemaal in de boeien slaan, bitch"

Op het grote scherm achter het podium is Wilders te zien, die het publiek toespreekt in een bewerkte videoboodschap. "Laat ik jullie allemaal in de boeien slaan, bitch. Wat denken jullie wel niet, opblazen", zegt de politicus in de zogenoemde deepfake-video onder meer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Boef mag nooit VS in: 'Omdat ik vast heb gezeten'

Instagram Stories Boef

Ook deelt Sofiane Boussaadia, zoals Boef echt heet, beelden van Lil Kleine. De rapper kwam voor een gastoptreden het podium op. De twee hebben samen meerdere nummers gemaakt, waaronder de hit 'Miljonair'. Wegens grote belangstelling was er zowel 's middags als 's avonds een concert in de Amsterdamse muziekzaal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boef grote winnaar FunX Music Awards

Op Instagram bedankt hij al zijn fans voor hun komst. 'Ik wil jullie allemaal bedanken voor vandaag', begint zijn bericht. Hij noemt de shows 'een van de hoogtepunten' uit zijn leven.