Rapper Donnie Beeld © ANP

Rapper Donnie en Chantal Janzen maken 'fout' nummer

1 juni 2023 17:30

Rapper Donnie (28) en Chantal Janzen (44) hebben samen het Foute Anthem van Qmusic gemaakt. Het nummer heet 'Schültenbrau' en zal deze maand, tijdens de Foute Maand van Qmusic, vaak te horen zijn op de radiozender. Het duo zal eind deze maand ook samen optreden tijdens de Foute Party in de Brabanthallen, maakte Qmusic donderdag bekend.

"Ik heb altijd al iets met haar willen doen"

Dj Domien Verschuuren had Rapper Donnie gevraagd om het Foute Anthem te maken. Luisteraars kozen het thema bier voor het nummer. "Wat begon als een spontaan idee is uitgegroeid tot een knallende meezinger! Na onder andere 'Atemlos Durch Die Nacht' van Helene Fischer, en 'Zij Weet Het' van Tino Martin, hebben we eindelijk een nummer dat speciaal gemaakt is om het Foute Anthem te worden. Ik ben supertrots dat we daar Donnie en Chantal voor hebben weten te strikken! Tijdens de Foute Party brengen ze Schultenbräu voor het eerst live ten gehore", zegt Verschuuren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen helemaal 'prima' met maand geen seks

De rapper had Chantal gevraagd om mee te doen op het nummer. "Donnie bleef volhouden dat IK degene moest zijn met wie hij dit duet moest zingen. Dat het half in het Duits is, een taal die mij na aan het hart ligt, de catchy melodie én Donnies humor maakten het voor mij makkelijk om ja te zeggen", laat ze weten. "Eindelijk een samenwerking met Chantal! Ik heb altijd al iets met haar willen doen en toen de Qmusic-luisteraars met haar als suggestie voor dit nummer op de proppen kwamen, was het voor mij meteen duidelijk. En zeg nou zelf, Donnie en Chantie klinkt toch ook fantastisch?", reageert Donnie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen werd bedrogen: 'Viste gebruikt condoom uit prullenbak'

Bij Qmusic staat juni traditiegetrouw in het teken van 'foute' hits, de 'guilty pleasures' van luisteraars. Zo is onder meer de hitlijst de Foute 1500 te horen. De Foute Maand wordt op 23 en 24 juni afgesloten met de Foute Party.