Guus Meeuwis en BLØF Beeld © ANP

Videoland zendt live concerten Guus Meeuwis en BLØF uit

2 juni 2023 17:17

Vergeet lange wachtrijen en dure tickets: deze zomer kun je bij Videoland live genieten van optredens op de grootste Nederlandse concerten, die op datzelfde moment plaatsvinden. Na Vrienden van Amstel, Holland Zingt Hazes en Boef in Concert zijn er een tweetal nieuwe top concerten aan de line-up van Videoland toegevoegd van Guus Meeuwis (51) en BLØF.

"Ik ben trots deze mooie traditie ook dit jaar bij Videoland een vervolg te kunnen geven"

Op 16 juni om 20.30 uur is Guus Meeuwis voor het tweede jaar live te streamen bij Videoland met Groots Met Een Zachte G, vanuit het Philips Stadion in Eindhoven. Samen met de 35.000 bezoekers per concert zal hij het stadion als vanouds op zijn grondvesten laten schudden.

"De Groots Met Een Zachte G-concerten zijn voor mij het hoogtepunt van het jaar", aldus de zanger. "Het Philips Stadion tot de nok toe gevuld met lachende, dansende en zingende mensen! Ik ben trots deze mooie traditie ook dit jaar bij Videoland een vervolg te kunnen geven."

Komt Guus Meeuwis met een Groots met een zachte G-tour?

01:56
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin laat hoogte- én dieptepunten zien in eigen Videoland-docu

Live vanaf Concert at SEA stream je zaterdag 24 juni het optreden van BLØF. Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland staat in de top vijf van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het hoogtepunt in het jaar van de band BLØF, die het festival dit jaar voor de zestiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, het strand en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen. Voorafgaand aan het concert van BLØF wordt vooruitgekeken vanaf de Brouwersdam in Zeeland met speciale interviews, een compilatie van het festival tot nu toe en een impressie achter de schermen.

Paskal Jakobsen namens BLØF: "Concert at SEA is voor ons het mooiste weekend van het jaar. Wat mooi dat mensen dit jaar ons concert live via Videoland kunnen mee beleven vanuit hun huiskamer op zaterdag 24 juni. We kijken er erg naar uit!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BLØF, Krezip en Maan bij eerste namen Appelpop

BLØF live op Concert at SEA is op zaterdag 24 juni exclusief te streamen bij Videoland. Guus Meeuwis met Groots Met Een Zachte G is op vrijdag 16 juni exclusief te streamen bij Videoland