Alexander Pechtold herkent zich niet in bizarre verhaal van ex

5 september 2018 15:36

D66-partijleider Alexander Pechtold zwijgt grotendeels over de aantijgingen van ex-vriendin Anne Lok. Hij herkent zich niet in de "geschetste beelden''. Anne reageert op haar beurt weer bij RTL Boulevard.

"Ik merk dat de uitspraken die gedaan worden, uitspraken zijn die gericht zijn op het behoud van een politieke carrière"

Tegen RTL Boulevard zegt Anne: "Ik merk dat de uitspraken die gedaan worden, uitspraken zijn die gericht zijn op het behoud van een politieke carrière, maar niet recht doen aan wat er gebeurd is met mij of de kinderen."

Ze vervolgt: "Het doet veel zeer dat iemand die zo met mij heeft geleefd een stukje van mijn leven en mijn kinderen ontkent. Een stukje van mij wordt ontkent en kapot gemaakt, dat doet zeer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alexander Pechtold door het slijk gehaald door ex

Het D66-gemeenteraadslid in Meppel beschuldigt Alexander er in het weekblad Privé onder meer van haar tot een abortus te hebben gedwongen. "Zoals u ongetwijfeld weet heb ik een affectieve relatie met de leider van mijn partij'', aldus Lok in een brief aan de burgemeester in de gemeenteraad.

In de brief, die De Stentor integraal publiceerde, zegt ze dat ze per direct opstapt als duo-raadslid. "Het is te voorzien dat ik binnenkort niet meer met geloofwaardigheid kan functioneren als raadslid.''

Pechtold noemt het jammer dat ze opstapt en voegde eraan toe dat hij zich niet herkent "in de geschetste beelden''.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!