Drew Barrymore Beeld © ANP

EgyptAir heeft spijt voor bizar interview Drew Barrymore

10 oktober 2018 09:06

Luchtvaartmaatschappij EgyptAir heeft excuses aangeboden voor een bizar interview dat vorige week in het magazine stond dat het bedrijf aanbiedt aan passagiers in hun toestellen. Het artikel werd vorige week veelvuldig online gedeeld omdat er erg vreemde passages in stonden. Een woordvoerder van de actrice stelde met klem dat Drew Barrymore nooit een interview aan EgyptAir heeft gegeven.

“Het spijt ons dat dit mogelijk een groot artiest als Drew Barrymore heeft beledigd”

De uitgever blijft bij zijn standpunt dat er wel een interview heeft plaatsgevonden, maar door het vertalen van de tekst van het Arabisch naar het Engels zijn er een aantal rare fouten ingeslopen, meldt BBC. Het gesprek met Barrymore zou in het Engels hebben plaatsgevonden, waarna de tekst in het Arabisch zou zijn omgezet en daarna weer terugvertaald naar het Engels. “Het spijt ons dat dit mogelijk een groot artiest als Drew Barrymore heeft beledigd”, stelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drew Barrymore heeft geen trek in relatie

In de tekst stond onder meer dat Barrymore “vrijwel haar hele leven onstabiele relaties heeft gehad”. Ook zou ze hebben gezegd nu definitief te kiezen voor een leven als huisvrouw. Daarnaast deed de actrice in het artikel onsamenhangende uitlatingen over vrouwen met overgewicht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scheiding Drew Barrymore was nachtmerrie

Eerder stelde de uitgever al dat het geen exclusief interview zou zijn geweest, maar dat de schrijver van het artikel de quotes had van een persconferentie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!