Beeld © Gettyimages

Teen Mom-Jenelle en man weer gelukkig samen

23 oktober 2018 10:02

Het lijkt erop dat Teen Mom-ster Jenelle en haar echtgenoot het alsnog heel gezellig hebben met elkaar. Eerder kwam het nieuws namelijk naar buiten dat Jenelle flink zou zijn mishandeld door haar man David Eason. Nu plaatst hij verschillende foto’s van een gezellig familie-uitje op zijn Instagram. Volgens hem is er blijkbaar niks aan de hand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle mishandeld door vriend

Op de foto is te zien hoe het gezin, samen met de moeder van Jenelle, een dagje uit is, en met de hashtag 'family' lijkt het erop dat de twee gewoon weer de draad oppakken. 

Het stel kwam eerder in het nieuws doordat Jenelle de politie zou hebben gebeld na een vermeende mishandeling. David zou te veel hebben gedronken en haar tegen de grond hebben gewerkt. Op audio-opnames is te horen hoe Jenelle vertelt dat ze haar arm niet kan bewegen en dat ze zelfs haar sleutelbeen hoorde knappen. Volgens Jenelle zelf was het hele verhaal een 'dronken' en dramatisch misverstand. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-fan? Dit kan je ook kijken

Een dag na het voorval plaatste David ook al een familiefoto op Instagram. Hieronder schreef hij: “We zijn nog nooit zo gelukkig geweest, bedankt voor het vragen!” 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!