Beeld © ANP

Gestolen sieraden Connie Witteman waren adoptiecadeaus

06 november 2018 17:38

Connie Witteman en haar man Eugene van Dun zijn nog steeds helemaal van slag van de inbraak bij hun huis, waarbij vooral sieraden buit werden gemaakt. Onder de juwelen zaten cadeaus van haar overleden ex-man Hans Breukhoven en sieraden die zij cadeau kreeg na de adoptie van haar kinderen.

"Het heeft allemaal een herinnering voor d'r"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verdachte van juwelenroof Connie Witteman bekend

Connie's man Eugene van Dun laat aan RTL Boulevard weten dat de gestolen sieraden een enorme emotionele waarden hebben. "Connie heeft van haar vorige partner iedere keer sieraden gekregen bij een adoptie van een kind of speciale gelegenheden. Het heeft allemaal een herinnering voor d'r en het is allemaal heel emotioneel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman optimistisch over arrestatie

Advocaat Anis Boumanjal benadrukt dat het in deze zaak echt draait om de emotionele waarde. "Als ze besluiten de sieraden terug te brengen, dan is wat ons betreft de grootste buit al binnen. Als dat binnen is, voelen wij ons minder geroepen om de onderste steen boven te halen en voor de volle pond te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

23-jarige aangehouden voor inbraak Connie Witteman

Twee van de drie verdachten stonden vandaag voor de rechter in een pro-formazitting. Eugene kwam hier oog in oog te staan met de inbrekers. Connie vond het emotioneel te zwaar om aanwezig te zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!