Beeld © Getty Images

Dochters Barack Obama verwekt via ivf

09 november 2018 15:23

De twee dochters van Michelle en Barack Obama zijn via ivf-behandelingen verwekt. Dat laat de voormalige presidentsvrouw weten in een openhartig interview met ABC News. Ook over haar miskraam is ze eerlijk. "Ik voelde me eenzaam en alleen."

"Toen ik 34 of 35 was, wist ik dat we ivf moesten ondergaan"

In het interview doet Michelle een boekje open over haar kinderwens toendertijd. Toen ze halverwege de dertig was realiseerde de voormalige first lady zich dat haar biologische klok begon te tikken en dat ze minder eicellen produceerde.

"Toen ik 34 of 35 was, wist ik dat we ivf moesten ondergaan", vertelt ze eerlijk in het interview over haar twee dochters, Malia van twintig en Sasha van zeventien. Michelle had eerder een miskraam gehad en had daarna moeite om zwanger te worden.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Michelle Obama kondigt boektournee aan

Boek

De aanleiding van het interview zijn de memoires van Michelle Obama, Becoming, die aanstaande dinsdag verschijnen. Hierin schrijft ze onder andere over haar meerdere ivf-behandelingen.

Ze is ook open over haar miskraam die ze twintig jaar geleden kreeg. "Ik wist niet hoe vaak miskramen voorkomen, omdat er nooit over wordt gepraat. Je zit in je eigen pijn, denkend dat er iets kapot is", zegt ze hierover. En: "Ik voelde me eenzaam en alleen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Michelle Obama gaat los bij Beyoncé

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!