Monica Lewinsky vond Clinton 'een oude, grijze man'

14 november 2018 03:12

Monica Lewinsky heeft in een aankomende televisie-special laten weten dat haar eerste indruk van voormalig president Bill Clinton 'allesbehalve flatteus' was. De vroegere stagiaire van Clinton, met wie ze een affaire had tijdens zijn presidentschap, vond hem "een oude man met grijs, warrig haar." Dit meldt People Magazine.

"Hoe kun je die man aantrekkelijk vinden?"

"Ik herinner me dat ik destijds ontmoetingen had met andere stagiaires die allemaal zeiden hoe knap hij was. Ik dacht alleen maar: Serieus?! Hoe kun je die man aantrekkelijk vinden? Totdat ik hem voor het eerst echt in levende lijve zag en meemaakte. Ik was diep onder de indruk van hoe hij mensen voor zich kon winnen. Nu moet ik lachen om de gedachtegang die ik als twintiger had, maar dat was voor mij het moment waarop ik verliefd werd," aldus Monica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Series over Lewinsky en Clinton van de baan

In een essay voor het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair legt Lewinsky uit waarom ze heeft ingestemd mee te werken aan de zesdelige documentaire. "Het filmen van de serie dwong me mijn gedrag van toen te erkennen en tot op de dag van vandaag heb ik daar spijt van en voel ik schaamte. Ik heb mezelf meerdere malen afgevraagd of het de juiste beslissing was om hieraan mee te werken, maar ondanks dat het me af en toe kopzorgen bezorgde was het ook een enorme uitdaging."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!