Doodsoorzaak actrice Désirée Viola bekend

10 december 2018 07:41

Belgische media maken afgelopen zaterdag bekend dat de 26-jarige Vlaamse actrice Désirée Viola is overleden. De actrice was in Nederland bekend van haar rol als Fien Poirier in Nieuwe Tijden, een spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden.

"Door er niets over te zeggen doen we meer kwaad dan goed"

De vader van de vrouw, Patrick Breugelmans, maakt bekend dat Désirée uit het leven is gestapt. Dat meldt HLN.be. In het Gazet van Antwerpen roept hij op: “Door er niets over te zeggen doen we meer kwaad dan goed. Daarom zal op de rouwbrief een oproep worden geplaatst om voor De Warmste Week te doneren aan het Centrum ter Preventie van Zelfdoding. Mensen met problemen moeten weten waar ze terechtkunnen, zodat niemand dit ooit nog hoeft mee te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

26-jarige Nieuwe Tijden-actrice Désirée Viola overleden

Eerder reageerde haar vader al emotioneel op Facebook. De gebroken vader schreef: "Gisteren is het leven zoals wij dat kennen gestopt. Désirée was het licht, onze zon, onze ster, onze prinses … een dochter uit de duizend. Er zijn geen woorden voor dit verdriet, enkel tranen. We willen iedereen uit de grond van ons hart bedanken. Voor jouw steun, voor je troost, voor alle blijken van medeleven. Iedereen vraagt waar ze ons mee kunnen helpen, het antwoord is eenvoudig. Hou van haar zoals ze was, denk aan haar zoals ze was, maak een gouden randje rond jouw herinneringen. Slaap zacht, prinsesje van ons hart. Papa."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na stopzetten soapserie: Nieuwe Tijden-cast weer even samen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!