Beeld © ANP

'Woody Allen had relatie met 16-jarige'

18 december 2018 06:20

Een voormalig model vertelt in The Hollywood Reporter uitgebreid over haar jarenlange romance met Woody Allen, die startte toen zij zestien jaar oud was.

Volgens Babi Christina Engelhardt gaf zij in 1976 als tiener haar nummer aan Allen, die toen 41 jaar was. Niet veel later nodigde de regisseur haar uit in zijn penthouse en brachten ze daar de nacht door. In de staat New York, waar de relatie ontstond, was Babi op dat moment wettelijk gezien minderjarig. Dat veranderde overigens toen ze enkele maanden later zeventien werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echtgenote Woody Allen geeft interview na misbruikschandaal

De vrouw zegt acht jaar lang te hebben gedatet met Woody Allen, die in 1980 iets met Mia Farrow kreeg. Volgens de vrouw stelde de regisseur zijn nieuwe liefde zelfs aan haar voor. Daar zou ze eerst gekwetst over zijn geweest, maar ze kon geen afscheid nemen van Woody en zou uiteindelijk zelf met de filmmaker en zijn lief het bed hebben gedeeld. Een paar jaar later besloot ze toch te breken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Penelope Cruz: 'Onderzoek Woody Allen overdoen'

De relatie van Mia Farrow en Woody Allen liep in 1992 ten einde, toen zij naaktfoto's vond die hij van haar dochter had gemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!