John van den Heuvel verschijnt live in DWDD-studio

07 januari 2019 20:12

John van den Heuvel is maandag weer live in een televisiestudio geweest. Hij verscheen niet in de studio van RTL Boulevard maar aan tafel bij De wereld draait door.

"Ik kan niet wachten tot ik weer volledig mijn werk kan doen"

De misdaadverslaggever komt al enige tijd niet meer in de studio van Boulevard aan het Amsterdamse Leidseplein wegens bedreigingen aan zijn adres. Zijn komst naar de DWDD-studio bij de Westergasfabriek was vooraf niet aangekondigd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie John van den Heuvel zorgt ervoor dat hij blijft doorgaan

"Er is wel iets in beweging", zei John over de aanpak van de bedreigingen. De journalist kon daar echter niets over zeggen. "Het is van de gekke dat ik niet in een televisiestudio mag verschijnen wegens criminele dreiging. Het is buitengewoon jammer dat het al zo lang duurt, maar ik heb wel goede hoop."

Volgens John wordt er momenteel gesproken over een oplossing. "Ik kan niet wachten tot ik weer volledig mijn werk kan doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel genomineerd voor Journalist van het Jaar

Toevalligerwijs werd in RTL Boulevard maandag een interview met John uitgezonden, die wel in de studio van het entertainmentprogramma was opgenomen. Dit was echter geen live opname.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!