Beeld © ANP

Aziz Ansari komt voor het eerst naar Nederland

15 januari 2019 10:47

De Amerikaanse stand-up comedian Aziz Ansari komt deze lente voor het eerst naar Nederland. Op 2 april staat Aziz, bekend van Masters of None en Parks and Recreation, in de AFAS Live in Amsterdam. Dat maakte MOJO dinsdag bekend.

De show is onderdeel van zijn Road To Nowhere wereldtournee, zijn eerste grote klus na beschuldigingen van grensoverschrijdend seksueel gedrag. In januari 2018 deelde een vrouw op het online platform Babe anoniem haar ervaring over een date die ze had met Aziz. Ze zei dat ze door het pushende gedrag van Aziz zich gedwongen voelde tot seksuele handelingen.

De comedian reageerde enkele dagen later op de publicatie. Hij verklaarde dat hij tijdens de bewuste avond het idee had dat de seks "absoluut met wederzijdse instemming" plaatsvond. Ook liet hij weten de zaak privé te hebben besproken met de beschuldiger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aziz Ansari weer op tournee na beschuldiging seksueel wangedrag

Doorbraak

Aziz Ansari begon in 2000 als stand-up comedian, maar brak door met zijn rol in de satirische serie Parks and Recreation. Zijn zelfgeschreven komedieserie Master Of None op Netflix heeft hem ware beroemdheid verschaft. De serie won meerdere awards en Aziz zelf won onder meer twee Emmy’s en een Golden Globe.

Kaarten gaan vanaf vrijdag 18 januari in de verkoop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!