Beeld © ANP

Douwe Bob heeft nieuwe vriendin

11 februari 2019 23:00

Het lijkt erop dat valentijnsdag een mooie dag wordt voor Douwe Bob. De zanger heeft namelijk een nieuwe vriendin, zo vertelde hij in zijn speech bij de Edisons.

"Ik wilde meer van haar dan zij van mij"

Douwe Bob ontving de Edison in de categorie "Pop" voor het album The Shape i'm In. Nadat hij het felbegeerde beeldje in handen kreeg, bedankt hij iedereen die hem geholpen heeft en dicht bij hem staat. Ook voor zijn ex had hij een goed woordje over: “Mijn ex, zonder haar was dit album er niet gekomen.” om vervolgens verder te gaan met: “En mijn vriendin voor het lijmen van mijn hart”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Douwe Bob speelt in het Amsterdamse Bos

De vorige relatie van de singer-songwriter liep begin 2018 op de klippen. Later vertelde Douwe Bob in meerdere interviews: "Uiteindelijk was het een ziekelijke relatie. In de zin dat ik mijn wereld eromheen bouwde. Het begon leuk, maar werd uiteindelijk negatief. Ik wilde meer van haar dan zij van mij.”

De break-up destijds deed veel met de zanger. "Ik ga nog steeds slapen met gedachten aan haar en word er nog mee wakker” zo vertelde hij november vorig jaar. 

Wie de nieuwe vriendin van de zanger is, is nog niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft Douwe Bob opnieuw liefdesgeluk gevonden?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!