Beeld © Instagram: @Jillddrobles

Kjeld en Jill reageren op relatiebreuk

13 februari 2019 14:32

Kjeld Nuis en zijn toenmalige vriendin Jill de Robles brachten eind vorig jaar het nieuws naar buiten dat zij een punt achter hun relatie hebben gezet. Sindsdien gaan er meerdere geruchten. Zo ook over een eventuele nieuwe vriendin. Een groot verhaal in weekblad Weekend is voor Jill de druppel.

"Ik ben momenteel single"

Sinds het nieuws over de relatiebreuk naar buiten kwam, doen meerdere geruchten te ronde over Kjeld. Weekblad Weekend meldt onder meer dat de schaatser zou zijn gevallen voor de charmes van schaatscollega Joy Beune.

Kjeld is single

Kjeld zelf veegt tegenover RTL Boulevard deze geruchten van tafel: "Ik ben momenteel single. Dit is onzin. Joy is gewoon en hele leuke ploeggenoot waar ik het goed mee kan vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kjeld Nuis laat überschattige tattoo van zoontje zetten

Ook Jill reageert voor het eerst. Ze is verbolgen op de manier hoe de media omgaat met deze kwestie en dan voornamelijk op welke manier de foto's van hun twee jaar oude zoontje, Jax worden gebruikt. 

'Breuk kwam plots'

"Ik heb mij uit de media willen houden maar het blijft maar op mij afkomen en op deze manier krijgt mijn gezin geen rust. De breuk kwam erg plots. Voor mij blijft het gissen wat de reden is en dat is erg zwaar. Dat de media blijft zoeken naar een reden vind ik begrijpelijk maar absoluut niet oké op wat voor manier dit gebeurt."

"Ik vind het vreselijk voor Jax dat hij dit later gaat lezen en nog erger en onacceptabel dat de roddelbladen zijn foto's gebruiken. Ik vind daarom wel dat Kjeld de verantwoordelijkheid mag nemen om ons maar vooral Jax te beschermen hier tegen, zodat dit stopt. Ik hoop dat alle speculaties ophouden en onze privacy verder gerespecteerd wordt."

Kjeld en Jill waren vijf jaar samen en werden in 2016 voor de eerste keer ouders van zoontje Jax. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schaatser Kjeld Nuis weer vrijgezel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!