Beeld © ANP

Robèrt van Beckhoven wil geen aangifte doen om boze brief

21 februari 2019 19:00

De vrouw van Robèrt van Beckhoven laat aan RTL Boulevard weten geen aangifte te doen tegen de persoon die achter de anonieme brief zit. In de brief wordt beticht geen contact meer te hebben met zijn drie kinderen uit zijn eerste huwelijk.

"we houden allemaal van ons pa"

In de brief wordt gezegd dat het Heel Holland Bakt-jurylid, dat hertrouwd is en met zijn huidige vrouw twee kinderen heeft, zijn kleinkind zelfs nog nooit heeft gezien. Iets wat volgens Robèrt totaal niet klopt. "Jammer dat een anonieme bron de behoefte heeft gevoeld om daar wel iets over naar buiten te brengen – zeker omdat de inhoud niet waar is, zoals ook mijn kinderen in reactie op de brief al aan enkele media hebben laten weten. Ik voel dan ook niet de behoefte om er meer van te maken dan het is of er inhoudelijk op in te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robèrt van Beckhoven aangebrand over berichten in de media

Hij spreekt zijn oudste drie kinderen dan ook geregeld, en ook zijn zoon Koen weerspreekt de beschuldigingen. "Ik spreek mijn vader regelmatig en er is niets verkeerd aan de band die we hebben. En ook met mijn broer en zus is het contact prima, we houden allemaal van ons pa."

Wie de anonieme schrijver van de brief is, weet de patissier niet. "Ik heb aan alles zitten denken, oud-medewerkers, maar ik heb geen idee. Zover ik weet heb ik geen vijanden en word ik ook niet bedreigd. Dat dacht ik tenminste, tot nu."

Robèrt heeft wel een boodschap voor de auteur. "En tegen degene die denkt mij hiermee een hak te zetten en in een kwaad daglicht te stellen wil ik zeggen: houd ermee op, je bereikt er helemaal niets mee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robèrt van Beckhoven maakt taart voor koningspaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!