Dennis Weening krijgt er zondag tattoo bij

03 maart 2019 07:48

Dennis Weening krijgt er zondagavond een tatoeage bij. De Spike-presentator laat zich tijdens een tattoo-estafette in Rotterdam tatoeëren door Vinnie Stones, een van de juryleden van het Spike-programma Ink Master: Meesters van de Lage Landen.

De tatoeage die Dennis krijgt wordt een slang en komt op zijn arm. Eerder kreeg Dennis tijdens de opnames van Ink Master al een tijger op zijn andere arm. Die tatoeage werd gezet door het tweede jurylid Robert Aalbers.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Dennis Weening zit sinds vertrek RTL niet verlegen om werk

Voordat het zover is opent Dennis zondagochtend op het Eendrachtsplein in Rotterdam een pop-up tattooshop. Hij geeft om 10.00 uur het startsein voor een twaalf uur durende tattoo-estafette. De tatoeëerders van Ink Master: Meesters van de Lage Landen houden er de hele dag open huis. Iedereen kan vrij langskomen en bepaalt zelf wat hij betaalt.

De opbrengst gaat naar Movement On The Ground, de organisatie die zich inzet voor vluchtelingen aan de grenzen van Europa en in 2015 mede werd opgericht door Johnny de Mol.

Naast Dennis Weening zijn verschillende influencers en BN'ers van de partij, waaronder deelnemers van Ex on the Beach, om de deelnemers aan te moedigen én zich voor een donatie te laten tatoeëren.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Dennis Weening heeft een nieuwe klus te pakken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!