Beeld © Instagram: @lotte_zee

Duitse justitie onderzoekt doodsoorzaak Lotte van der Zee

12 maart 2019 10:47

De justitie in Duitsland is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van model Lotte van der Zee. Zij overleed op 20-jarige leeftijd in München. Lotte werd twee weken lang in een kunstmatige coma gehouden nadat zij werd getroffen door hartstilstand tijdens wintersport.

"Dat kwam hard aan"

Haar moeder Eugeniek vertelt tegenover RTV Oost dat justitie heeft besloten een onderzoek te doen in verband met de jonge leeftijd van haar dochter. “Dat kwam hard aan, maar nu kunnen we daar wel vrede mee hebben. We hopen op die manier te weten te komen wat er met ons meisje aan de hand was. Had ze hartfalen? Was het iets genetisch?”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ouders Lotte van der Zee reageren op overlijden

Lotte van der Zee werd in 2017 uitgeroepen tot mooiste tiener van de wereld. Vandaag zal het lichaam van Lotte van München overgebracht worden naar Enschede, waar zij woonde. Komende zaterdag zal daar de uitvaart plaatsvinden. Haar moeder vertelt dat de uitslag van de autopsie nog even op zich zal laten wachten. “Ons geduld zal nog wel even op de proef worden gesteld. Zoals ons geduld de afgelopen tijd al zo erg op de proef is gesteld."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!