Beeld © Netflix

Officiële trailer Chilling Adventures of Sabrina online

18 maart 2019 21:00

Staat vijf april ook al genoteerd in je agenda? Yes, dan komt namelijk deel 2 van Chilling Adventures of Sabrina op Netflix. De teaserbeelden konden wij kortgeleden al met je delen, maar nu is de officiële trailer online gezet.

In de allerlaatste aflevering van het eerste seizoen konden we zien hoe de onschuldige Sabrina stukje bij beetje verslonden werd door het duistere pad. En als we de eerste beelden van de tweede reeks moeten geloven heeft de kersverse heks inmiddels haar duistere kant volledig omarmt. Maar niet alleen is heksenrij haar nieuwe realiteit geworden, ook lijkt ze de menselijke Harvey te hebben ingeruild voor badboy Nick. Met wie ze het wel héél gezellig heeft in de teaser. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe trailer Chilling Adventures of Sabrina online

De wereld is hard en Sabrina heeft snode plannen, zo zien we in deze trailer. Nadat Sabrina het Book of the Beast heeft ondertekend, kan ze maar moeilijk een balans vinden tussen haar plek in de wereld en haar nieuwe, duistere zijde. In deel 2 staat Sabrina voor nieuwe uitdagingen en moet ze kiezen tussen haar oude vriend Harvey Kinkle en de sexy tovenaar Nicholas Scratch. Ze heeft dan wel haar naam aan de Dark Lord gegeven, maar toch durft ze de boel op stelten te zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix bestelt extra afleveringen The Chilling Adventures of Sabrina

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!