Beeld © Facebook @Edwin Spee

Bibian Mentel aan de beterende hand

19 maart 2019 16:29

Bibian Mentel moest begin deze maand onder het mes vanwege een tumor in haar ruggenwervel. De operatie leek spoedig te zijn verlopen, maar de dag erna had de snowboardster geen gevoel meer in haar benen. Nu is er toch positief nieuws, want volgens haar man Edwin is het gevoel in haar benen langzaam aan het terugkeren.

"Bibian kennende zal ze ook dit keer weer iedereen doen verbazen"

"Daar gaat ze. Na 2 weken ziekenhuis, 2 zware operaties, 288 angstige uren is er weer hoop en rijden we richting het revalidatiecentrum waar Bibian de komende weken hard zal gaan werken aan haar herstel", houdt Edwin Spee de fans van Bibian via Facebook op de hoogte. Het stel kan amper geloven dat ze zo'n positief nieuws te horen hebben gekregen.

Toch is dit geen garantie voor de toekomst, want het is nog niet te voorspellen of haar benen volledig zullen herstellen en hoe lang dit gaat duren. "Maar Bibian kennende zal ze ook dit keer weer iedereen doen verbazen", eert hij zijn vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Heleen van Royen en Bibian Mentel in Dancing with the Stars

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man Bibian Mentel eert haar met lieve woorden

Het is niet de eerste keer dat echtgenoot Edwin zich uitlaat over de medische toestand van zijn vrouw. Al eerder bracht hij een ode aan de dappere Bibian.

In 2001 werd bij de topsportster botkanker gevonden waardoor haar onderbeen moest worden geamputeerd. Sindsdien is er steeds opnieuw kanker in haar lichaam gevonden. Vorig jaar kreeg ze voor de tiende keer de diagnose. Hiervoor slikt ze nu zware medicijnen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!