Beeld © ANP

Desperate Housewives-collega noemt studiefraude schandalig

20 maart 2019 03:00

Nicollette Sheridan heeft geen goed woord over voor het omkoopschandaal waarbij haar voormalig Desperate Housewives-collega Felicity Huffman betrokken is. De actrice was te gast bij het programma Access Live en gaf daar haar mening over de fraude die Huffman en nog een groot aantal andere ouders gepleegd zouden hebben om hun kinderen op bepaalde universiteiten te krijgen.

“Het systeem is al heel lang niet goed en er moeten toch manieren zijn om dat te verhelpen”

"Laten we voorop stellen dat we de feiten niet kennen. Maar wat werkelijk schandalig is, is dat een bepaalde status, macht en geld het op deze manier moeilijk maken voor personen die minder fortuinlijk zijn. En dat klopt niet. Het systeem is al heel lang niet goed en er moeten toch manieren zijn om dat te verhelpen," aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice haalde fraude-inspiratie uit Desperate Housewives

Nicollette, die vijf seizoenen te zien was als Edie Britt, noemde de naam van Felicity niet. Op de vraag of ze over de zaak gesproken had met de andere Desperate Housewives-actrices, antwoordde ze: "Aha, je bent alleen maar uit op geroddel. Nou, ik vind dat iedereen hierover zou moeten praten, want het is een groot probleem."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!