Beeld © KRO-NCRV

Drugsvaten gevonden bij boerderij BzV-Michelle

25 maart 2019 11:34

Michelle van Asseldonk, de boerin uit het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw, kreeg vanochtend de schrik van haar leven. Er zijn namelijk 20 vaten en 40 kannen met vermoedelijk drugsafval op haar champignonkwekerij aangetroffen.

"We zijn hier echt heel erg van geschrokken"

De vaten werden vanmorgen rond zeven uur gevonden door de politie. Het lijkt erop dat ze vannacht gedumpt zijn en lagen tegen een roldeur aan. Er is nog weinig bekend over de zaak, maar de kwekerij wil duidelijk maken dat zij er niets mee te maken hebben. "We zijn hier echt heel erg van geschrokken", laat Michelle aan Omroep Brabant weten. "Ik vind het heel vervelend dat onze naam hiermee in verband wordt gebracht." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Jaap doet oproep voor Valentijnsdag

De gemeente Boekel, waar de boerderij staat, heeft laten weten dat de eigenaren van de kwekerij zelf verantwoordelijk zijn voor het verwijderen van het afval. "Mochten ze dit om de een of andere reden niet willen, dan moet de gemeente ervoor opdraaien", vertelt de woordvoerder. De familie is hiervan op de hoogte. "We gaan nu kijken hoe we de boel moeten opruimen", aldus de boerin. 

Inmiddels wordt gespeculeerd over de herkomst van de vaten en kannen. Het zou uit een drugslab komen en wordt gelinkt aan een dump vanuit een rijdende auto. Gisteravond werd er namelijk een grote hoeveelheid drugsafval geloosd tussen Eindhoven en Son en Breugel. Het politieonderzoek in Boekel moet nog uitwijzen of er een connectie bestaat tussen de twee incidenten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beschuit met muisjes voor BzV-Steffi

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!