Beeld © ANP

Frank en Rogier kenden dader van inbraak

27 maart 2019 11:42

Tv-persoonlijkheden Frank en Rogier kregen onlangs de schrik van hun leven. Bij thuiskomst van een welverdiende wintersportvakantie, bleek er te zijn ingebroken in hun eigen paleisje. Toch was dit niet de eerste keer dat de twee hier slachtoffer van zijn.

"Dat hij dit heeft gedaan, brak ons hart"

Aan weekblad Party vertellen de twee over een eerdere inbraak die veel pijnlijker was. Enkele jaren geleden werd er namelijk ook ingebroken in hun huis in Zuid-Frankrijk. “Toen we op een dag arriveerden, bleek er te zijn ingebroken. De dader was onze tuinman, die we leerden kennen via onze schoonmaakster. Hij zocht werk en Frank en ik hebben hem een kans gegeven”, vertelt Rogier. “Hij woonde bij ons op het terrein, in een tuinhuisje. We hebben hem van alle kanten geholpen.” Het was voor het echtpaar meteen duidelijk dat de tuinman de dader was. “Er was namelijk maar één manier om binnen te dringen en hij was de enige die hiervan op de hoogte was. (…) Dat hij dit heeft gedaan, brak ons hart.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier genieten in de sneeuw

Onlangs werd er ook ingebroken in hun huis in Den Haag, waarbij er voornamelijk sieraden van het stel zijn buitgemaakt. Hierna werd er gespeculeerd dat de twee zouden verhuizen. “Nee, we hebben er geen moment aan gedacht om te verhuizen. Het is vreselijk als je de dader kent. Daarom hebben we nu minder moeite met deze inbraak. Het was zeker vervelend, maar het voelt niet als een dolk in ons hart”, aldus Rogier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!