Beeld © ANP

Amanda Balk verdacht van witwassen: 'Ik ben onschuldig'

1 april 2019 18:38

Realityster Amanda Balk wordt verdacht in de zaak rond de Wassenaarse wietvilla’s. Al eerder werd haar echtgenoot Stavros T. gearresteerd ’op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar’. Tegenover RTL Boulevard laat ze weten onschuldig te zijn.

"Ik ben niet voor niks van hem gescheiden"

Het OM laat weten dat Amanda wordt verdacht van het witwassen van geldbedragen met Stavros T.  Amanda heeft in januari twee nachten op het politiebureau doorgebracht voor verhoor en moet zich op een later tijdstip verantwoorden voor de rechter. "Ik heb begrepen dat de officier van justitie in de zaak van Stavros heeft laten weten dat ik ook als verdachte word beschouwd en zal worden vervolgd. Ik ben onschuldig. Ik ben niet voor niks van hem gescheiden." aldus Amanda.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Huwelijk Amanda Balk ten einde: 'Het vertrouwen is kapot'

"Deze nachtmerrie duurt nog langer dan ons huwelijk. Het is heel vervelend om als onschuldig persoon meegezogen te worden in de consequenties van iemand anders zijn fout. Maar ik maak me geen zorgen over een rechtszaak over mijn betrokkenheid. Ik wist van niks. En dat zal die rechtszaak ook uitwijzen." Ook is bekend geworden dat Amanda en Stavros op 6 april officieel gaan scheiden. Haar advocaat, Idriss van Straalen laat aan RTL Boulevard weten: "Ze acht zich onschuldig van hetgeen zij verdacht wordt, maar wij onthouden ons verder van commentaar."

Amanda Balk verdachte in zaak Wassenaarse wietvilla's

05:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!