Beeld © ANP

Miljuschka Witzenhausen openhartig over oom Willem Holleeder

8 april 2019 13:36

Miljuschka Witzenhausen heeft tijdens een Q&A op Instagram openhartig gereageerd op de vraag ‘Wat vind je ervan dat je familie bent van Willem Holleeder?’.

“Iedere voorpagina, het journaal of praatprogramma besteedt er meer dan eens aandacht aan"

De presentatrice stelde de vraag ‘Wat wil je van mij weten?’ aan haar 196.000 volgers. Eén van de vragen was natuurlijk wat ze ervan vindt dat crimineel Willem Holleeder familie van haar is. "Ik krijg hier altijd veel vragen over. In principe praat ik er niet over", schrijft Miljuschka in haar Instagram-Story. “Ten eerste zie ik mezelf als dochter van Astrid Holleeder. Ten tweede is het zo’n groot verhaal dat je er bijna niets meer naast kan zijn.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka ruilt seks in voor puisten uitknijpen

“Iedere voorpagina, het journaal of praatprogramma besteedt er meer dan eens aandacht aan. Het is moeilijk, pijnlijk, traumatisch en niet uit te leggen. Maar bovenal hou ik intens veel van mijn moeder en ben ik trots op haar.” Astrid Holleeder, de moeder van Miljuschka, zit al geruime tijd ondergedoken. Ze is samen met zus Sonja een van de belangrijkste schakels in het proces tegen Willem Holleeder. Astrid schreef het boek Judas over de relatie met haar broer Willem. “Zij heeft alles het beste omschreven in haar boeken. Dus wil je weten hoe het voelt? Lees dat,” zegt Miljuschka.

Ondanks alles zegt Miljuschka dankbaar te zijn dat ze heeft leren doorzetten. “Iedere situatie is weer een les en geeft me kracht. Daar geloof ik in. Ik ben een strijder erdoor geworden.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!