Beeld © ANP

Gal Gadot maakt toch haar opwachting bij songfestival

15 april 2019 15:31

Gal Gadot bedankte voor de kans om het komende Eurovisiesongfestival in Tel Aviv te presenteren, maar is volgende maand toch van de partij tijdens de wereldberoemde liedjescompetitie. De Israëlische actrice, bekend van de titelrol in Wonder Woman, heeft een rol in de finale. Dat heeft de organisatie maandag gezegd tijdens een bijeenkomst voor de pers in Israël, meldt The Jerusalem Post.

Of Gadot, volgens songfestivalregisseur Yuval Cohen "de beroemdste Israëlische actrice in de hele wereld", daadwerkelijk op het podium verschijnt of in een vooraf gemaakte video, is niet duidelijk. Cohen wilde nog niet te veel kwijt over haar precieze rol. In het presentatieteam van het songfestival zit wel een andere bekende naam: topmodel Bar Refaeli.

Cohen zei maandag ook dat de komst van Madonna nog steeds niet helemaal in kannen en kruiken is. "De onderhandelingen zijn bijna afgerond", zei hij. "Ik hoop dat ze komt." Vorige week kondigde concertorganisator Live Nation aan dat Madonna komt optreden in de finale van het songfestival. Ook enkele anonieme bronnen wisten dat te melden aan Israëlische media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gal Gadot ziet af van songfestivalpresentatie

Maandag maakte de Israëlische omroep KAN ook bekend welke artiesten er optreden tijdens de drie liveshows. Zo zingt de winnares van vorig jaar, Netta, haar winnende liedje Toy en haar nieuwe single. Ook onder anderen Conchita Wurst en Måns Zelmerlöw, winnaars in 2014 en 2015, zijn van de partij. Verder werd de komst van Dana International, die voor Israël won in 1998, bevestigd. Zij kondigde dat vorige week zelf al aan toen ze optrad tijdens Eurovision in Concert in Amsterdam.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!