Beeld © RTL Boulevard

Rogier van Gordon Gaat Trouwen maakt geslacht baby bekend

15 april 2019 17:50

Rogier van der Linden, die één van de mannen was waarmee Gordon mogelijk zou gaan trouwen in Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?, wordt voor de tweede keer vader. Tegenover RTL Boulevard onthult hij trots het geslacht.

"Ik ben enorm blij dat we een kindje verwachten"

"Ik ben enorm blij dat we een kindje verwachten", vertelt Rogier. "Dat is iets heel moois en speciaals. Vader worden als homo zijnde is al bijzonder en als er dan een tweede op komst is, dat is enorm veel geluk hebben.” Hij is momenteel al de trotse vader van dochtertje Jamie en daar komt dus nog een meisje bij. “Jamie weet het al een tijdje en zegt al ‘mama heeft een baby in de buik en papa snoep en koek’, dat is wel confronterend." Het wordt heel spannend als alleenstaande vader om twee kinderen op te voeden vindt Rogier. "In dit geval twee meisjes. Het wordt een vrouwenhuishouden.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rogier (van Gordon) wordt voor de tweede keer vader

Rogier maakte eerder vandaag op zijn Instagram al bekend vader te worden. Dit deed hij door een foto te maken van een prachtige taart met gemaakt door HHB-deelneemster Ine. Hij schreef bij de foto “Deze zomer word ik weer vader.” Wie de biologische moeder is van het kindje is nog niet duidelijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!