Beeld © ANP

Grote droom gaat in vervulling voor Evi Hanssen

23 april 2019 12:04

Er komt een grote droom uit voor Evi Hanssen. De 3 op Reis-presentatrice krijgt een rol in de succesvolle musical Mamma Mia!.

"Ik ben gek op musicals"

Evi Hanssen hoefde niet lang na te denken over het aanbod om de rol van Tania te vertolken in de Vlaamse versie van de musical Mamma Mia!. “De nummers van ABBA zijn fantastisch, en het spelplezier spat ervanaf. Hoe meer ik over mijn rol leer, hoe leuker ik het vind. Tania is een rijke vrouw, drie keer gescheiden. Ze is zelfzeker zonder te vol te zijn van zichzelf, ze houdt van mannen en van wijn. Ik kan me daar best wel iets bij voorstellen”, vertelt Evi tegen Het Nieuwsblad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen heeft een nieuwe man in haar leven

View this post on Instagram

#mammamia #deepbridge #volgendseizoen #abba

A post shared by Stany Crets (@stany_crets) on

Het is een droom die uitkomt voor Evi. "Ik ben gek op musicals. The Sound of Music ken ik helemaal uit mijn hoofd. Wie mij kent, weet dat het een droom was om ooit in een musical te spelen."

De laatste jaren is er toenemende kritiek op bekendheden in musicals. Zo noemde Lone van Roosendaal het eind vorig jaar een vorm van broodroof. Evi kan zich niet vinden in de kritiek dat het meer om bekendheid dan talent gaat. “Ik kom niet onbeslagen op het ijs. Zingen, dansen, acteren: ik heb het allemaal gedaan.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen deelt naaktfoto op Instagram

Evi Hanssen is vanaf februari te zien in Mamma Mia!. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!