Beeld © Getty

26-jarig model overlijdt na val catwalk

29 april 2019 10:38

Tales Soares, een 26-jarig model, is overleden nadat hij op de catwalk van de Fashion Week in São Paulo in elkaar stortte.

Op beelden van de modeshow is te zien hoe Tales Soares valt, met zijn gezicht naar beneden. Het publiek leek aanvankelijk te denken dat het onderdeel van de show was. Pas toen iemand argwaan kreeg en de catwalk op liep, gingen de alarmbellen af.

Daarna kwam er een medisch team de catwalk op. Tales is naar het ziekenhuis gebracht, maar daar konden ze niets meer voor hem doen. Hij is 26 jaar geworden. 

Een paar uur vóór de show, plaatste Tales nog een foto van zichzelf op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Summer de Snoo vertelt over haar eigen reality-show

Het model liep in kleding van het merk Ocksa. De organisatie van de Fashion Week in Brazilië heeft op Twitter bevestigd dat Tales inderdaad is overleden. Ze spreekt van een 'triest moment' en wenst de familie van Tales heel veel sterkte. "We steunen hen waar nodig in deze droevige tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Model Lotte van der Zee overleden

Het Braziliaanse modellenbureau Base Mgt, waar Tales sinds anderhalf jaar voor werkte, verklaart op sociale media dat Tales nooit gezondheidsproblemen heeft gehad. Hij was niet nieuw in de modellenwereld en heeft altijd 'voorbeeldig gedrag laten zien', zo staat er in het statement. "Hij had een gezond dieet, hij was vegetariër."

Het bureau zegt het medisch rapport af te wachten en vraagt mensen om respect te tonen in deze droevige tijd. "We bieden alle hulp aan de familie en vrienden van Tales, die voor altijd in onze harten zal voortleven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!