Beeld © ANP

Wesley en Yolanthe veroordeeld tot betaling bouwondernemer

01 mei 2019 18:31

Het is de zoveelste domper voor Wesley en Yolanthe. Na ruim vijf jaar juridisch getouwtrek heeft het gerechtshof in Arnhem bepaald dat het voormalig glamourkoppel een bouwondernemer alsnog moeten betalen.

"Het ging ons niet om geld"

De Etten-Leurse bouwondernemer Jeroen Nuijten heeft recht op 124.000 euro schadevergoeding voor de gemaakte kosten voor hun villa op Ibiza. Daar bovenop komen nog de gemaakte proceskosten en een rente. Het is de zoveelste domper in korte tijd voor het stel, dat momenteel in een relatiecrisis zit. In 2013 werden er plannen gemaakt voor een villa. Echter kreeg Jeroen in 2014 plotseling te horen dat het project niet doorging. Er was lange tijd discussie of er een overeenkomst was, maar nu hebben de rechters bepaald dat er wel degelijk een overeenkomst was. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meerderheid denkt dat Wesley en Yolanthe weer samen komen

''Het ging ons niet om geld, maar om het feit dat we destijds respectloos aan de kant zijn geschoven.'' zo vertelt Jeroen aan RTL Boulevard. ''Ik ben heel opgelucht. Respectloos behandeld worden is niet prettig. Het is een langslepende kwestie geweest en ze hebben er veel aan gedaan om het te vertragen. Daarom is het fijn dat het recht nu gesproken heeft.'' De advocaat van de twee en het management van Yolanthe laat aan RTL Boulevard weten nog niet te weten of ze het hierbij laten of verdere stappen gaan ondernemen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!