Beeld © Instagram: @easondavid88

Teen Mom-echtgenoot: ‘Ik vermoordde hond door gedragsprobleem’

04 mei 2019 16:35

David Eason, de man van Teen Mom-Jenelle, heeft naar eigen zeggen gedragsproblemen. Hij kwam onlangs negatief in het nieuws omdat hij hun Franse bulldog Nugget dood heeft doodgeschoten.

"Ik sterf nog liever dan dat mijn vlees en bloed iets overkomt"

Volgens TMZ heeft David toegegeven een gebrek aan zelfbeheersing te hebben. Hij zou openstaan voor behandelingen en trainingen om hieraan te werken. Dat is een heel andere statement dan David eerder gaf. Toen verkondigde hij dat het hem niks boeide wat anderen van hem denken. "Het maakt niet uit of het mijn hond was of die van iemand anders. Mijn levensmissie is mijn familie beschermen", aldus David. "Ik sterf nog liever dan dat mijn vlees en bloed iets overkomt. De enige die over dit incident kan oordelen ben ik… Niet de hele wereld." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle staat stil bij vermoorde puppy

Bronnen vertelden TMZ dat David zich momenteel niet goed beseft wat de gevolgen van zijn gedrag zijn. Onder andere zijn huwelijk staat momenteel flink onder druk en is er een kans dat hij wordt vervolgd.

Jenelle zou David inmiddels hebben aangeklaagd en denkt aan een echtscheiding. Het is niet de eerste keer dat David zichzelf niet kon beheersen. Vorig jaar belandde Jenelle nog in het ziekenhuis omdat David haar hardhandig tegen de grond zou hebben gewerkt. Hierdoor brak zijn sleutelbeen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!