Beeld © ANP

Vlogster Dee in tranen door handtastelijke man

4 mei 2019 17:30

Vlogster Dee van der Zeeuw is tijdens koningsnacht door een onbekende man aangevallen. De dader kneep midden op straat hard in haar billen en trok haar broek naar beneden, vertelt ze emotioneel in haar weekvlog.

"Ik ben achter die gast aangerend"

"Op dat moment gaat er gewoon echt iets in je om, dat je denkt: hoe kunnen mensen zo zijn?", aldus de 21-jarige Dee, de voormalige vriendin van Enzo Knol, in tranen. "Ik ben achter die gast aangerend en heb hem bij zijn capuchon gegrepen. Maar er was niemand in de buurt die me kon helpen, ik voelde me zo fucking machteloos."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

YouTuber PewDiePie geschokt na horen naam tijdens aanslag

In de vlog doet Dee een oproep aan iedereen om elkaar gewoon met rust te laten. "Boodschap van deze verdrietige meid: nooit accepteren als er ongevraagd aan je wordt gezeten. Bekend, onbekend, groot, klein, man, vrouw. Niemand heeft het recht om jou aan te raken als jij dat niet wilt."

De video zorgt voor veel lieve reacties, laat ze later weten via Instagram. "Ik vond het zo eng om dat verhaal te delen maar blijkbaar nergens voor nodig. Dit zijn verhalen die verteld moeten worden zodat we er samen voor kunnen zorgen dat dit stopt toch?"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!