Beeld © Getty Images

Arnold Schwarzenegger aangevallen tijdens bezoek in Zuid-Afrika

18 mei 2019 18:14

Arnold Schwarzenegger is aangevallen tijdens een bezoek aan Zuid-Afrika. De Oostenrijks-Amerikaans acteur en politicus kreeg vanuit het niets een behoorlijk harde trap in zijn rug.

Beelden van het incident staan op social media. Te zien is dat de ex-bodybuilder in een gymzaal met een paar fans staat te praten, als plotseling iemand vanachter een flying kick of karatetrap doet en hem vol in zijn rug raakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arnold Schwarzenegger en Cindy Crawford starten bedrijf

Schwarzenegger maakt het goed, zo laat hij weten via Twitter. "Dank voor jullie bezorgdheid", schrijft hij. "Maar er is niks om jullie zorgen over te maken." De filmster dacht in eerste instantie dat hij per ongeluk een duw kreeg, omdat het naar eigen zeggen vrij druk was op de plek waar hij stond. "Dat gebeurt wel vaker. Ik besefte pas dat ik was geschopt, toen ik de video zag."

Wat het motief was van de persoon die hem aanviel, is onduidelijk. Schwarzenegger speelde in grote actiefilms zoals The Terminator, Predator, Eraser en True Lies. Na zijn filmcarrière ging hij de politiek in voor de Republikeins partij. Hij was de gouverneur van Californië van 2003 tot 2011.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!