Beeld © ANP

Raymond van Barneveld viert afscheid in Ziggo Dome

06 juni 2019 22:09

Raymond van Barneveld gaat zijn afscheid als professioneel darter vieren met een speciale avond. Op zaterdag 8 februari 2020 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam omgedoopt tot de Barney Dome. "Het is een ongelofelijke eer om zo’n avond als afscheid aangeboden te krijgen", zegt Van Barneveld.

"Ik laat me verder verrassen"

Het wordt een avond vol darts, entertainment, muziek en vrienden van Barney binnen en buiten de dartwereld. Zo worden niemand minder dan dartlegendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George in een competitie gekoppeld aan bekende Nederlanders als Robin van Persie en Rafael van der Vaart. Ze gaan samen de strijd aan: wie wint de prijs van de avond?

Daarnaast komen allerlei artiesten live optreden. Zo zal Navarone herkenbare opkomst-tunes van de darters live laten horen en enkele lievelingsnummers van Raymond voor hem spelen. De rest van het muzikale programma is nog een verrassing voor Barney.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raymond van Barneveld viert de liefde in Italië

Verder wordt er flink teruggeblikt op de afgelopen jaren. Met natuurlijk indrukwekkende hoogtepunten uit Raymonds leven als professioneel darter. Hij heeft tenslotte de dartsport voor altijd veranderd.

Van Barneveld: "Ik kijk ernaar uit om enkele mensen die ik tijdens mijn loopbaan heb leren kennen weer te zien en ik laat me verder verrassen. De competitie waarin ervaren darters samen met onervaren BN’ers tegen elkaar strijden, belooft een spektakel te worden. Niemand kan daar nu de uitslag al van voorspellen. Ik verheug me daar erg op."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!